Brev fra Priorinden

Brev fra Priorinden
Dette brev er sendt til min far i december 1935 og er underskrevet “Priorinden”. Han blev inviteret til at komme tilbage til sin tjenerstilling på Klosteret. Frimærket er stemplet med Vemmetoftes ringstempel – hedder det vel – og med Faxe postkontors datostempel, 17.12.35 14.18. Det gjorde han og var ansat de næste 39 år til han døde i 1975.

Forrige post

Gammeltnyt fra Vemmetofte

Næste post

Tjenere på Vemmetofte Kloster ca. 1930

Comments

 1. Pingback: Vemmetofte filateli – Vemmetofte

  • Jens
  • 5. marts 2010
  Svar

  Jeg kan se at brevet er sendt til Ollerup gynmastikhøjskole, jeg var på lejrskole der i 1969 mener jeg, jeg kan huske at din far havde hørt det og til min konfirmation nævnte han det i pæne toner da han holdt tale for mig.
  Jeg kunne høre at det var en tid han mindedes med glæde.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.