Hold dig orienteret om nyt

Annonce

Havemænd

Jens Christensen og Hans Jensen, havemænd
Jeg husker begge disse havemænd. Jens Christensen (tv) havde jeg et godt forhold til, jeg husker ham som meget rar. Han slog alle græsplænerne. Hans Jensen husker jeg især fra hans arbejde med at klippe de lange hække der går gennem Vemmetofte. De er der stadig, men som det fremgår af billederne i denne serie, var den inderste hæk højere end den yderste. Sådan er det vist ikke længere. Dengang blev hækkene hånklippet. Det tog sin tid.

1 comment to Havemænd

  • Leif Petersen

    Da jeg viste dette billede til min mor, så mente hun helt sikkert, at ham til højre ikke var en havemand, men skovridder Jørgen Lassen, for hun kendte skovridderen godt, da hun var rengøringsdame på skovriddergården.

    Men på den anden side, så er den person, som har skrevet teksten til billederne jo på sin side helt sikker på, hvem begge dem på billedet er.