Hold dig orienteret om nyt

Annonce

Kokkepige på Vemmetofte Kloster 1. november 1936

Den 1. november 1936 blev min mor – som dengang hed Inger Nielsen – ansat på Vemmetofte Kloster som kokkepige. Hun var 18 år gammel.

Det er i dag 75 år siden, og da jeg for nogle dage siden kom til at tænke på det, spurgte jeg om hun ville medvirke i en lille film til bloggen her. Det ville hun – og beretter her om, hvad der blev spist den dag hun begyndte i stillingen. Der følger andre erindringer fra den tid.

Det er min første video på YouTube. Bær venligst over med begyndervanskeligheder. Jeg tænker min mor har andre historier at berette, hvorfor det måske kan blive til flere 4-minutters historier fra gamle dage.

Her følger historien:

8 comments to Kokkepige på Vemmetofte Kloster 1. november 1936

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>