Koner på klosteret

På billedet er ingen oplysninger om, hvornår det er optaget, men det ser relativt gammelt ud efter farven at dømme. Det fremgår at de tre “koner” set fra venstre er: Alma Pedersen, Smerup Karen Hansen, mormor Emilie Pedersen, Spjellerup. Hvis nogle læsere har oplysninger om disse 3 kvinder er kommentarer meget velkomne. Mon det at de betegnes koner betyder at de kom og udførte timearbejde og tog hjem igen? Eller… Koner på klosteret

Forrige post

Vinteren 1978-79 og fotos på bloggen

Næste post

Kareten som dagligt transportmiddel

Comments

  • ditte nielsen
  • 3. august 2011
  Svar

  Det er min oldemor, Karen Hansen, i midten. Hvis der findes flere billeder af hende og hendes familie, vil jeg rigtig gerne høre om det.

  Ditte Nielsen, Albertslund

 1. Svar

  Hej Anne,

  Tak for kommentaren, som jeg var lidt længe om at opdage. Det glæder mig at du trives i Vemmetofte. Jeg forstår fint hvad du mener om omgivelserne. Glæder mig til at se dine billeder på Facebook.

  Venlig hilsen
  Jørgen

  • anne koldbæk
  • 20. december 2009
  Svar

  Hej Jørgen.

  Sikke en spændende og levende hjemmeside om Vemmetofte i gamle dage.

  Jeg har siden d. 1. oktober 2007 boet på 1. salen i det Gamle Apotek, altså førstetjenerens bolig, kan jeg se. Det var et valg med hjertet, da jeg flyttede hertil fra København. Jeg elsker at bo her med klosteret i “baghaven”, skoven og havet lige om hjørnet, samt kun 1 times kørsel til mine venner i København.

  Jeg er 35 år, advokat i Køge, og residerer her sammen med min kat Milo, som også elsker udelivet. Jeg har også taget mange smukke stemningsbilleder af Vemmetofte siden jeg flyttede hertil, som jeg bl.a. har lagt på min Facebook profil. Du er velkommen til at kigge forbi min profil, hvis du vil se billederne.

  Jeg glæder mig til fortsat at læse spændende “gammelt” om Vemmetofte.

  Glædelig jul i øvrigt,

  Med venlig hilsen

  Anne Koldbæk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.