Peter Jensen henter mælk

I forrige indlæg diskuterede jeg med mig selv om jeg kunne huske at køkkenkarlen også havde den opgave at hente mælk. Verner skrev i en kommentar, at han kunne huske det – og jeg kunne jo bare have set mig for, idet følgende billede, hvor Peter Jensen bærer to mælkespande i et åg, jo klart viser det. At jeg ikke havde adgang til billederne på Picasa, da jeg skrev forrige indlæg, er bare en halvdårlig undskyldning. Billedet er ikke så stort.

Køkkenkarl Peter Jensen Vemmetofte

Der blev vist brugt meget mælk på klosteret i hine tider.

Forrige post

Gartner Rasmussen, Vemmetofte

Næste post

Køkkenkarl Peter Jensen

Comments

  1. Pingback: Billeder fra Ellen Pedersens album – Vemmetofte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.