Vægteren, Ellen og tjerner Christiansen

Det sidste billede Verner sendte er fra Lønstrups fødselsdag, skriver han. Fra højre er det vægteren, Lille Ellen i midten og tjener Christiansen anes til venstre.

vmtft ellen

Forrige post

Så sker der noget igen

Næste post

Pause i hovedrengøringen

Comments

  • Karen Marie Nielsen
  • 1. december 2011
  Svar

  Det er min faster – Ellen Pedersen – som er med på fotoet. Jeg kom meget på Vemmetofte Kloster i min barndom. Har holdt mange skønne sommerferie på Vemmetofte Kloster i midten af 60`erne sammen med nogle piger fra Sydslesvig og deltaget i juletræsfesterne. Desuden også haft sommerferie job i såvel køkkenet som hos “Damerne” i mine skoleferier. Jeg mindes min barndom/ungdom med glæde i disse herskabelige og dejlige naturskønne omgivelser. Jeg husker også både vægteren og Tjener Carlsen.

   • Jørgen Carlsen
   • 15. august 2012
   Svar

   Tak for meldingerne om din faster og de gode oplevelser du har haft.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.