Vejarbejde i Vemmetofte

Leif Petersen, som jeg mailede med tidligere på året, sendte også dette billede, og skrev:

“Jeg vedlægger også et andet situationsbillede min mor havde, sikkert fra slutningen af 40erne eller starten af 50erne, hvor der bliver lagt asfalt. Det er taget ved broen over åen på den vej, der fra herregården fører mod Store Heddinge. Min far er ham der står lige til venstre for den ene trillebør, ham med et redskab med sort skaft.”

Huset i baggrunden er Dyrehavehuset. Jeg kan sagtens genkendte Leifs far.

Vemmetofte asfalt

Hvem er de andre? Jeg synes jeg husker “formanden” til højre, især påklædningen, men hvem er han?

Forrige post

Skovarbejdere i Vemmetofte

Næste post

Kokkepige på Vemmetofte Kloster 1. november 1936

Comments

  1. Pingback: Lidt skovhistorie fra Vemmetofte « Vemmetofte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.