Hold dig orienteret om nyt

Annonce

Vemmetofte skole 1949

Margit har sendt et større antal billeder fra Vemmetofte. De ser ud til overvejende at være fra den første halvdel af 1950erne. Margit skriver følgende:

“Jeg har scannet en del gamle billleder ind for min veninde, hendes moster var Emmy Hansen, datter af Alma og Vilhelm Hansen, Lille Spjellerup, hun har været ansat på klostret, hun blev gift med bagermester Carl Frederik Olsen, Fakse.

Og Bodil, som min veninde hedder, syntes at jeg skulle sende nogle af billederne til dig, så nu overfører jeg dem til dig, og så kan du selv bestemme, hvad du vil anvende og ikke anvende til din blog.

Der er blandt andet et skolebillede fra Vemmetofte skole fra 1949 og på bagsiden var alle i klassens navne, så den side er også scannet ind. Ivan og Emmy Hansen er begge to på billedet.”

Jeg begynder med skolebilledet fra 1949. Mon ikke det er fra før 1. april 1949? Ellers synes jeg der burde have været elever, der begyndte i skolen før jeg gjorde 1. april 1950.

Kommentarer er meget velkomne.

Vemmetofte skole 1949

Navne på elever fra 1949

2 comments to Vemmetofte skole 1949

  • Hanne Demsitz

    Min farbror/Margits morbror Kaj Andersen (nr. 2 forrest fra højre – tror jeg) er født 27.02 1940 og dermed 9 år da billedet bliver taget.