Info 2024

Siden jeg begyndte at skrive på bloggen om Vemmetofte i december 2007, har den haft hotelophold hos Bluehost i USA. Det har som sådan fungeret fint, men i mange år har jeg måttet ringe til banken, når jeg skulle betale, idet der engang var et sikkerhedsproblem. Det kunne gå endda, men da jeg sidste gang skulle betale, måtte jeg konstatere, at betaling ikke længere var mulig – Nets ville ikke tillade det. Uagtet Bluehost er hotel for mere end 2.000.000 hjemmesider. Det lykkedes dog at betale via Paypal.

Bøvlet førte til, at jeg nu har flyttet bloggen til et dansk webhotel.

Det foregik nogenlunde ubesværet, men der har alligevel været nogle problemer. Det har vist sig, at forsiden – og mindst en anden side – blev vist på en anden måde end ønsket. Det hele stod til venstre på siden, der dog alligevel fungerede. Problemet synes at knytte sig til “mixed content” (nogle links begynder med https://, andre med http://, hvilket giver grus i Googles maskineri), og efter mange forsøg på løsning af problemet, er det nu antagelsen, at det er løst – i alle tilfælde ser hjemmesiden nogenlunde ordentlig ud. Men der er ingen garanti for at underlige ting ikke sker igen.

Højresiden ser også tålelig ud nu – og især må det nævnes, at problemerne med at tilmelde sig advisering af nye indlæg via mail også er løst. Øverst til højre kan man tilmelde sig et nyhedsbrev, som er en email jeg selv sender ud via Mailchimp, når et nyt indlæg er udgivet. Man kan altid framelde sig flere mails nederst på mailen.

Det er stadig muligt at tilmelde sig emailadvisering i forbindelse med skrivning af kommentarer, men ikke længere ved RSS-feedet. Jeg ved ikke hvorfor, men sådan er det.

Jeg håber, det fungerer for alle, der ønsker information om nye indlæg.