Nostalgitræf 2021 – 11. maj 2021

En lille gruppe mødtes den 11. maj på parkeringspladsen for at gå en rundtur og snakke om løst og fast. Vejret var overskyet, lidt til den kølige side, noget blæsende, men regn mærkede vi ikke noget til.

Efter den sædvanlige præsentationsrunde begav vi os ad stien mellem de to hække mod nord. Vi gjorde ophold ved hvert hus og enkelte erindringer blev fortalt. Vi talte om, hvorledes Aksel og Tulle i Snedkerstedet tidligt fik fjernsyn og inviterede til bl.a. seksdagsløb. Vi sad i den lille, tilrøgede stue og håbede på, at par nr. 7, Kay Werner og Evan Klamer, ville vinde.

Ved Bagerstedet talte vi om Alma, der passede bageriudsalget og sin gamle mor, der lå syg i værelset ved siden af. Det blev bemærket at lyset i forretningen først blev tændt, når Alma kom ind i den.

Vi gik til Verdens Ende og tilbage ad stien til Klosterhaven og herfra til parkeringspladsen, hvor den medbragte kaffe m.v. blev indtaget.

Efter 3 timers forløb kørte vi hver til sit. Det var dejligt at kunne mødes på denne måde.

Herunder ses et billede af den lysegrønne Vemmetofteskov, og derefter følger et par gallerier, hvis billeder kan ses i større format ved at klikke på et af dem.

Herunder følger Jørgens billeder i et galleri:

Herunder følger et lille galleri af billeder fra Karen Nielsen:

Deltagerne var (i tilfældig rækkefølge):

Randi og Bente, Nina og Frits, Svenn Erik og Karen Margrethe, Karen, Peter og Kirsten, Torben, Jørgen.

Tags:
Forrige post
1939-AK
Personer Vemmetofte

Soldater i Vemmetofte 1939 – 40

Næste post

Kristian Tellerup og Vemmetofte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.