Tjenere på Vemmetofte Kloster ca. 1930

Her er endnu et foto fra det gamle fotoalbum. Det ser ud til at der har været tre tjenere engang – eller at der ved særlige lejligheder, f.eks. ved prinsessemiddagen, var brug for ekstra kræfter. Jeg ved ikke hvem tjeneren i midten er, men min far er til venstre og tjener Hansen ses til højre.
Tjenere på Vemmeteofte Kloster ca. 1930

Forrige post

Brev fra Priorinden

Næste post

Personale på Vemmetofte 1931

Comments

  • Ruth Eli Hansen
  • 1. april 2010
  Svar

  Kære Jørgen Carlsen
  Nu er jeg her med flere kommentarer. Manden i midten er Poulsen, der var køkkenkarl på klosteret. Jeg kan svagt huske, at han bar brænde ind til komfuret i køkkenet. Når bl.a. der var prinsessemiddag, hjalp han til som tjener.
  Jeg synes, han var en flot og statelig mand, man kan ikke se, at han “kun” var køkkenkarl.
  Hvis du skal have flere oplysninger om ham, må du nok ty til arkivet i Vemmetofte, hvis det eksisterer endnu. Jeg har altid bare hørt ham omtalt som Poulsen, beklager.
  Mange hilsener
  Ruth Eli Hansen

  • Jørgen Carlsen
  • 30. marts 2010
  Svar

  Tak for kommentaren. Jeg vil glæde mig til at læse foredraget.

  • Agnes Guldbrandsen
  • 30. marts 2010
  Svar

  Jeg har med stor glæde læst, det du har skrevet om Vemmetofte. Jeg er selv kommet på Vemmetofte siden 1933, så jeg kunne nikke genkendende til meget.Jeg har for godt 10 år siden holdt et foredrag på klostret om mit indtryk af klostret fra jeg var barn, bl. a. er din far nævnt. Jeg vil gerne sende dig en kopi, men jeg har den kun som maskinskrevet og må derfor bede om en adresse – jeg tror den vil more dig. Med venlig hilsen Agnes Guldbrandsen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.