En lille opdatering

Hjemmesiden har siden dens begyndelse i 2007 boet på et webhotel i USA, men nu er tiden kommet til at ukomplicere tilværelsen en smule. Den er derfor flyttet til Danmark.

Det har givet lidt besvær med bloggens udseende i den sidste måned, men forhåbentlig er det løst nu, så den fremstår “hel”. Problemet har været noget med “mixed content”.

Det har også vist sig, at det ikke længere er muligt at få nyhedsopdateringer via RSS-feedet. Jeg har ingen anelse om, hvorfor det er sådan, og det vides ej heller om læsere tilmeldt på denne måde får information om dette indlæg, men det viser sig, idet jeg selv er tilmeldt.

I højre side ses mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrevet, idet jeg nu selv sender en mail ud (via Mailchimp). Ved tilmelding kommer en mail, hvor tilmeldingen skal bekræftes, og i hver eneste mail er der nederst en mulighed for at framelde sig igen. Det burde fungere.

Som det også ses til højre, finder årets nostalgitræf sted onsdag den 22. maj kl. 13.30 (datoen er ændret hertil). Vemmetoftes bibliotek besøges efterfulgt af kaffe m.v. hos Vibeke. Nørmere følger siden.

Se i øvrigt INFO 2024.

Forrige post
Vandmoellen-Vemmetoftevej-6
Vemmetoftes historie

Vandmøllen i Vemmetofte

Næste post
Vemmetofte-brand-forsikring-7
Vemmetofte

Branden i Vemmetofte 1857 – vurdering af skadens omfang

Comments

  • Birgitte Schiøler Kallehauge
  • 12. februar 2024
  Svar

  Jeg bekræfter, at jeg har modtaget mail om nyheden og jeg har tilmeldt mig at abonnere på Nyhedsbrev. Tjek tjek … mvh Birgitte

   • Jørgen
   • 12. februar 2024
   Svar

   Hej Birgitte,
   Det virker – dejligt,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.