Skovarbejdere i Vemmetofte

Leif Petersen har sendt flere billeder og fotografier af avisuklip. Jeg sætter nogle af dem på bloggen. Kommentarer er meget velkomne, gerne med angivelse af navne.

Her er 3 skovarbejdere – og det er Leifs far til højre – der har nedlagt et egetræ af en vis størrelse. Det ses at det ikke er foregåeet ved håndkraft, idet motorsaven ligger på “byttet”. Billedet er fra 1960.

skovarbejdere-i-vemmetofte-1960-min-far-til-højre

Forrige post

Hornskovhuset vinteren 1971

Næste post

Vejarbejde i Vemmetofte

Comments

 1. Pingback: Lidt skovhistorie fra Vemmetofte « Vemmetofte

  • Norma Knudsen
  • 11. juni 2012
  Svar

  Min nabo – Erik Nielsen – der bor ved Vemmetofte Strand genkender de 2 skovarbejdere fra venstre som først Poul Nielsen (hans far!) og Johannes Andersen (hans morbror!)
  Erik Nielsen er født i “Friheden” ved Skovgård (ved Skydebanen) i 1946 og har boet i skoven lige siden.
  Vi har drøftet, om du måske kender Niels Gustav Bardenfleths bog “Et hjem med klaver”, som han præsenterede ved en sammenkomst på Klostret 2011 og hvor han fortæller om livet på Klostret.
  Erik Nielsen har et par billeder, der måske kunne være interessante for din hjemmeside – Den gamle mole og et billede hvor Musestenen er skruet op af is i første sals højde.
  Vi er begge meget imponeret af din hjemmeside, og vil følge den med stor interesse. Med venlig hilsen Erik Nielsen og Norma Knudsen

   • Jørgen Carlsen
   • 15. august 2012
   Svar

   Tak for “navngivningen” af de to skovarbejdere til venstre. Jeg kender godt kapitlet om Vemmetofte i Bardenfleths bog og kan i øvrigt ærgre mig over at jeg ikke hørte han foredrag, hvis det eller var et af dem der annonceres på Facebook.
   Jeg er interesseret i de to billeder – og i øvrigt håber jeg at finde et billede af badehusene en dag. Tak for “imponeringen”.

  • Verner Larsen
  • 30. november 2011
  Svar

  Jeg kan godt genkende Leifs far, Verner. Jeg gik i skole med Leifs bror Jørgen og kom i Jørgens hjem.
  Verner

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.